simple. comfort. food.

Brunch bij jouw favoriete ontbijtbar in Amsterdam

Begin de dag met een heerlijk brunch – een uitsmijter met ham en kaas of kies voor onze uitsmijter zalm. Steevast het favoriete lunchgerecht van onze gasten!

Kom langs voor een snelle lunch op de Zuidas, tussen het werken door. Of geniet van een heerlijk rustig koffiemoment verzorgt door een van onze baristas.

Een bezoekje aan de RAI is natuurlijk niet compleet zonder die heerlijke uitsmijter bij ons in het lunchrestaurant in de Rivierenbuurt.

Verse ingrediënten, heerlijke uitsmijters, specialty koffie in een hippe sfeer.

Tot snel aan onze ontb(ei)tbar!

Jouw koffiemoment

Maakt je lunch compleet!

Wij zijn net zo trots op onze koffie als onze uitsmijters!

Elke barista krijgt een cursus om jouw heerlijke cappuccino goed te kunnen maken. Liever havermelk? Siroop? Chai Latte? Wij maken met liefde jouw unieke koffie – zo maken wij jouw ontbijt of lunch compleet.

Onze koffiebonen van Uncommon Coffee zijn geselecteerd voor jouw moment om even tot rust te komen en te genieten van een kopje koffie. Heerlijk om de dag mee te starten.

Koffie van Uncommon

Foto’s

Plaatjes kijken

De Uitsmijter bij de Zuidas

Lees alles over ons

Ben je benieuwd wat andere experts van ons vinden? Lees hier in de blog van Jenny Alvares over ons als een van de ontbijtbars in Amsterdam voor een top begin van jouw dag! Of vind ons bij I Amsterdam als een van de beste terrassen in de Rivierenbuurt.

Of ben je nieuwsgierig naar onze eigen blogs over het perfecte ei? Neem dan snel hier een kijkje!